Dyreklinikk/Rehabilitering

Dyreklinikk

En drøm er realisert

Klikk her for å komme til våre nye nettsider for dyreklinikken og rehabiliteringssenteret.

Vi har fullført en mangeårig drøm om å bygge et av verdens beste og mest avanserte hotell for hund og katt. En av de viktigste komponentene har vært å ferdigstille en ny dyreklinikk med det ypperste av dagens teknologi og utstyr.

Dyreklinikken ledes av veterinær Hanne Klokset Nordvik. Hun er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole og har tidligere jobbet ved Evidensia Oslo Dyresykehus, Storo Dyreklinikk og Stange Dyreklinikk. Hanne har også veterinærhøgskolens etterutdanning innen rehabilitering og fysioterapi, og har dermed tittelen NMBU-sertifisert terapeut i fysioterapi og rehabilitering av smådyr. Hun er svært glad i faget sitt og trives med de fleste områder innen hunde- og kattemedisin. Som veterinær er hun opptatt av å holde seg oppdatert og videreutvikle seg og deltar derfor på flere kurs årlig.

Som gjest ved Standal skal du være privilegert. Vi vet at tid ofte er mangelvare og at man i en travel hverdag ofte skyver på ting man burde ha gjort. Veterinærtjenester bestiller du enkelt ved innsjekking av hunden/katten eller ved innsendelse av vårt bestillingsskjema. Ved å bestille en helsesjekk av din firbente venn får du en grundig sjekk av helsetilstand slik at du har full oversikt og derved trygghet for både deg og din venn. Ta gjerne kontakt med Bente i forkant av oppholdet dersom du har noen spørsmål eller dersom du ønsker oppfølging av veterinær underveis i oppholdet.

Artikkel i lokalavisen Varingen – Hundeverdenens svar på Sunnaas

Kontakt