Personvern

BEHANDLINGSANSVARLIG

Hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene er: Standal AS 977 329 426. Ansvarlig personer hos oss er Jørn Standal. 

VÅRT FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNNLAG

Personopplysninger som i all hovedsak er navn, e-post og telefonnummer hentes inn for å kunne kommunisere med potensielle, eksisterende og tidligere kunder, i tillegg for å kunne gjennomføre bestilte tjenester (opphold for hund eller katt). All informasjon brukes til å optimalisere oppholdet for dyret og kommunikasjonen med eier. E post brukes også til markedsføring. Her er en detaljert oversikt:

  • Telefonnummer:
    • Brukes til å holde dyreeieren oppdatert ved oppstalling
    • Brukes for å kunne komme raskt i kontakt med dyreeier ved akutte behov
    • Brukes til å bekrefte bestilling/endring av opphold
  • Epost
    • Brukes for å kommunisere med dyreeier om for eksempel bestilling/endring av opphold
    • Brukes til markedsføring (for eksempel nyhetsbrev)
  • Adresse:
    • Ettersende gjenglemte saker eller tilsende bestilte varer.
  • Opplysninger om kjæledyr
    • Brukes for å kunne optimalisere oppholdet ved hunde- og kattehotellet
    • Lagres for å enkelt kunne brukes ved eventuelle opphold i fremtiden

Behandling av personopplysninger vil følge personopplysningsloven / personvern ordningen (GDPR) bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

HVA BEHANDLES OG HVORDAN HENTER VI INN PERSONOPPLYSNINGER

Noen personopplysninger henter vi inn frivillig, dvs bruker legger igjen personopplysninger slik at vi kan gjennomføre bestilling av produkter og tjenester. Noen personopplysninger er vi pliktig til å hente inn og oppbevare i henhold til gjeldende regelverk. (f.eks regnskapsbilag er lovpålagt i henhold til bokføringsloven). Vi henter inn personopplysninger i all hovedsak via kontaktskjema på nettsiden, e-post, telefon, tekstmelding og meldinger via sosiale medier. Annen form for kommunikasjon kan også forekomme.

Merk at behandling av personopplysninger i relasjon til spesifikke tjenester og produkter kan være regulert i egne avtaler som er tilgjengeliggjort på de spesifikke produktsidene. Fra tid til annen gjennomfører vi også bruker- og kundeundersøkelser for å få en bedre forståelse for behovene til våre kunder. Vi vil bestrebe oss på å fortelle deg om hvordan vi bruker opplysningene.

Standal AS verken henter inn, registrer eller behandler sensitive personopplysninger.

DELER VI PERSONOPPLYSNINGER MED ANDRE?

Noe deling av personopplysninger er nødvendig (noen også pliktig) for å kunne drifte vår virksomhet. Dette vil typisk være IT leverandører (f.eks webhotel, e-post , programvare og skybaserte tjenester),  regnskap/revisjon, rådgivning og lovpålagt rapportering til myndigheter.

Nettsiden er hostet av Divint: I tillegg benytter vi databehandlingstjenestene til

  • WordPress
  • Google
  • Facebook
  • Vi er i god tro at alle disse databehandlingstjenestene følger GDPR lovgivningen.

SIKRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi tar sikkerhet på alvor og ivaretar personopplysninger på best mulig måte slik at uvedkommende ikke får innsyn eller har mulighet til å endre og påvirke personopplysningene. Vi benytter kun anerkjente IT leverandører og programvare.

INNSYN OG RETTING

I henhold til personopplysningsloven § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Standal AS. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

OPPBEVARING OG SLETTING

I henhold til personopplysningsloven § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Standal AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende Norsk/Europeisk lovgivning.

Du kan når som helst kreve sletting av all personlig informasjon vi har om deg med unntak av opplysninger vi er nødvendig eller pliktig til å oppbevare i tråd med gjeldende regelverk, f.eks bokføringsloven.

Om du ikke lenger ønsker å motta epost/SMS fra oss, send mail til post@standal.no .

BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon – § 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies er vi pliktig til å informere om hvilke informasjonskapsler (cookies) vi benytter.

  • Standal AS benytter følgende informasjonskapsler
  • Google Analytics – brukes til å spore trafikk fra internett
  • Facebook Pixel – brukes til annonsering og å spore trafikk fra internett blant annet remarketing
  • Google Ads – brukes til annonsering blant annet remarketing