fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

Hundebarnehage

Har du behov for hundebarnehage til din hund? 

Standal Hunde- og Kattehotell tilbyr fast dagpass/hundebarnehage for hunder som eksempelvis ikke liker å være hjemme alene på dagtid, eller for dem som har lange arbeidsdager og gjerne vil at hunden skal få tilsyn, mosjon og stimuli i løpet av dagen. Tilbudet passer hunder i alle aldre, og har veldig gode åpningstider, 07-21. 

Hundebarnehagen baseres på en månedsabonnementsordning utfra antall dager i uken man ønsker fast plass.  

Abonnementet på hundebarnehage inkluderer en gratis kloklipp per måned, daglige måltider med tørrfôr til friske hunder, lufting, lek og sosialisering på de store utearealene samt eventuelle særskilte behov for medisinering i løpet av dagen. 

Det er en forutsetning for plass i hundebarnehagen at hunden din følger årlig vaksinasjonsprogram, er sosial og kommer overens med andre hunder.  

Tilbudet om hundebarnehage kan naturligvis kombineres med Standals øvrige tilbud som veterinærtjenester, trening med hundetrener eller frisørtjenester.

Hundene i vår hundebarnehage får glede av vår unike standard på interiør og uteområder. Vi har 20 fagpersoner i nøkkelstaben som sikrer personlig oppfølging og service, i tillegg har vi også egen dyreklinikk.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om vår hundebarnehage.