fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

Hundetrening

hundetrening

Tjenester innen hundetreninger dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Har du og hunden din behov for litt hjelp for å lykkes innen hundetrening? 

På Standal har vi svært lang erfaring innen hundetrening, også det som blir definert som “problemhunder”. Vi hjelper deg med å få en velfungerende hund, uansett hva utgangspunktet måtte være.  

Metodene og prinsippene vi benytter innen hundetrening varierer utfra personlighet, rase og øvrig individuell tilpasning Vi har fokus på positiv innlæring og vet at gjensidig tillitt er elementært for å lykkes. En grunnleggende opplæring av deg som hundeier er også en forutsetning for et godt resultat. Dette gjøres helt individuelt.  

Vi har dyktige instruktører tilknyttet hotellet, og tar imot hunder  i alle aldre for trening i hverdagslydighet, sosialisering og miljøtrening, hunder med ulike former for atferdsvansker og aggressive hunder.  Våre hundetrenere har lang erfaring med trening av hund. 

Når det gjelder atferdsproblematikk og aggresjon kreves det en full klinisk helsesjekk for å utelukke sykdom og smerte i forkant av hundetreningen. En slik undersøkelse gjennomføres ved Standal Dyreklinikk og veterinærene er da en grunnleggende del av treningsstrategien.   

Ønsker du å vie mer om hundetrening her på Standal? Ta kontakt med oss, en av våre dyktige hundetrenere hjelper deg mer inn gjerne.