fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

FØRSTEMANN TIL MØLLA, KAMPANJEDAGER PÅ KASTRERING

Torsdag 28 januar og torsdag 04 februar har vi supertilbud på kastrering av katt, både gutter og jenter, her på Standal Dyreklinikk.

Kastrering av hunnkatt: 1495,- (ordinært 1985,-)
Kastrering av hannkatt: 695,- (ordinært 995,-) *
Vaksinering ifb kampanjedagen: 395,- (ordinært 695,-)
ID-merking ifb kampanjedagen: 695,- (ordinært 895,-)

Katter er modne for kastrering fra rundt 5-6 mnd alder og er et viktig ledd i forebyggende helsearbeid på katt. P-piller brukt til hunnkatter er svært kreftfremkallende, katter er uhyre reproduktive og én katt blir fort til mange. Ukastrerte hannkatter urinmarkerer og har stort behov for å gjøre krav på territorie, noe som fører til uheldige slagsmål og skader på nabolagets katter.

Katter bør også vaksineres fra 12 ukers alder, revaksineres ved 16 uker og deretter 1 gang årlig. Vaksinen beskytter mot kattepest og katteinfluensa, og inkluderer en årlig helsesjekk med gjennomgang av tenner, ører, øyne, hjerte, lunger, ledd, hud, pels, vekt og vurdering av generelt hold og allmenntilstand.

Vaksineres katten i sammenheng med kastrering hos oss, gis en svært hyggelig pris på dette.

ID-merking med microchip stadfester eierskap og gjør at eier kan spores opp om katten blir funnet bortkommet eller skadet. Priser i forbindelse med kampanjedagene finner du på toppen av innlegget.

For bestilling av time, ring 67077360 eller følg linken nedenfor.

Velkommen til Standal Dyreklinikk.

*Tilbudet gjelder ikke kryptorkid hannkatt, dvs dersom en eller begge testiklene ligger i lysk eller buk. Dette er et vesentlig mer omfattende inngrep, og må settes opp til ordinær operasjon utenom kampanjedagene.