fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

Ansatte

Jørn Standal

Eier og daglig leder

Lederutdannet ved NKSH Norges kommunal og sosialhøgskole (OsloMet). Norsk og internasjonal (USA) hundeinstruktør. 40 års erfaring med drift av Standal Hunde- og Kattehotell. Egne hunder: To engelsk settere som heter Ike og Jenny

Mia Marie Almvang

Assisterende daglig leder

Ansatt siden 2019 Assisterende daglig leder, utdannet dyrepleier. Ledende dyrepleier i team ved Anicura i 10 år, med etterutdanning innenfor sårbehandling, anestesi og smertebehandling. Egen hund: Mix som heter Luna

Aja Nafstad

Veterinær

Veterinær med 9 års erfaring fra smådyrspraksis. Har jobbet som frivillig veterinær i utlandet bl.a i Libanon, Kypros, Hellas og Serbia . Startet på Standal i 2021. Særlig interesse for tenner og kirurgi. På fritiden driver Aja med konkurranseridning. Egen hund: En volpino Italiano som heter Onela.

Emilija Kesmine

Veterinær

Veterinær utdannet i Litauen 2019, med 3 års erfaring fra smådyrspraksis i Norge. Hun startet på Standal i 2020, og har særlig interesse for kirurgi. Egen hund: En flat coated retriever som heter Enzo. Emilija er for tiden i barselpermisjon.

Marek Koziol

Driftsleder hundehotell

Ansatt ved Standal siden 2008. Driftsleder og ansvarlig for drift og ledelse av dyreassistentene ved hunde– og kattehotellet. IT spesialist med spisskompetanse på opptrening av hunder med særlige atferdsvansker. Egen hund: Bichon Maltese som heter William.

Sissel Nordgaard

Kundeansvarlig

Ansatt siden 2010 Leder for dyreassistentene og kundeansvarlig, fagbrev som kokk med spesiell kompetanse innen ernæring på hund og katt. 22 års erfaring fra hotellbransjen. Egen hund: Engelsk Cocker Spaniel som heter Tipo.

Hilde Engmark Lunde

Kundeansvarlig

Hilde jobbet som kennelassistent i skoleferiene fra 2008-2016. i 2021 avsluttet hun 5 års fartsstid som butikksjef i dyrebutikk, og kom tilbake til Standal i rollen som kennelleder. På fritiden driver Hilde aktivt med hundekjøring og har også erfaring innen annen hundesport. Egen hund: Hilde har 15 hunder, hvorav 13 er Alaska huskyer og 2 er mellompudler.

Emma Standal

Kundeansvarlig

Emma har bokstavelig talt vokst opp på Standal. Siden 2015 har hun jobbet med oppgaver som omfatter særlig omsorg til nervøse hunder og aktivisering av firbente gjester med særskilte behov. I 2020 gikk hun over i rollen som kennelleder. Egen hund: Emma og familien har to engelske settere, Ike og Jenny.

Agne Ciapaite

Assistent hundehotell

Ansatt ved Standal siden 2014. Dyreassistent med bachelor i ekologi, utdannet biologilærer. Egne hunder: En pomeranian som heter Opium og en Yorkshire terrier som heter Monty

Daria Weklar

Hundefrisør og assistent hundehotell

Daria startet som kennelassistent på Standal i 2018. Daria er utdannet profesjonell hundefrisør, og foruten jobben som kennelassistent leder hun i dag salongen Standal Hundefrisør. Hun er lidenskapelig opptatt av grooming og hund og svært dyktig i sitt fag. Daria har også stor interesse for hundeatferd og atferdsproblematikk. Egen hund: en mix som heter Douglas.

Dariusz (Darek) Dudek

Assistent hundehotell

Darek er utdannet snekker, og begynte hos oss som kennelassistent i 2021. Han har stor kjærlighet og omsorg for dyr. Egen hund: Darek har tidligere hatt en Alaskan malamute, og er nå eier av en collie som heter Nuka.

Julie Edvinsen

Assistent hundehotell

Julie begynte å jobbe som kennelassistent på Standal i 2021. Hun har stor interesse for hundetrening og ønsker å utdanne seg til hundefører i fremtiden. Egen hund: en pointer som heter Leon.

Mariusz Maciejczyk

Ansvar for prosjekt og vedlikehold

Ansatt siden 2015 Bilmekaniker, vaktmester og ansvarlig for alt vedrørende vedlikehold og teknisk drift.

Aga Koziol

Assistent hundehotell

Ansatt ved Standal siden 2016. Dyreassistent, lang erfaring med hunder og spesielt interessert i dyrevelferd. Egen hund: Bichon Maltese som heter Wallace.