fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

Om Standal

Tillit, trivsel, trygghet og tradisjon i snart 90 år.

Standal Hunde og Kattehotell ble grunnlagt av Johan Berner Standal i Krokskogen i Lommedal i 1931. Han var en pioneer og den første til å drive et moderne hundepensjonat. Han stallet opp hunder, og førte hunder profesjonelt på jaktprøver. I 1936 flyttet han til Hakadal og begynte oppbyggingen av det som i dag er landets ledende hotell for hunder og katter. Tegningene av det første moderne kennelanlegget fra 1948, danner den dag i dag grunnlaget for hvordan våre lokaler er utformet. Etter å ha drevet Standal i 50 år, overtok dattersønnen Jørn Standal (57) i 1981. Driften omfatter nå, foruten hotell for hund og katt, en ny og moderne dyreklinikk, utstyrsforretning  samt et moderne undervisningssenter.
Standal teller i dag ca. 40 medarbeidere. Hos oss finner du veterinær og dyktige instruktører som har arbeidet her i en årrekke samt engasjerte assistenter. Vi arbeider hele tiden med kompetanseheving innen våre fagområder som omfatter hund, katt, atferd, ernæring, veterinærmedisin og kommunikasjon. Faglig kompetanse på alle ledd er viktig, og hos oss skal det faglige påfyllet være kontinuerlig. Vår samlede kompetanse skal ha ett fokus: Å kunne yte den beste servicen overfor våre gjester – og å sikre kvalitet i alt vårt arbeide.

Kvaliteten på et hundehotell er summen av en lang rekke faktorer, og gjennom over 80 år har vi utviklet anlegget til dagens unike standard. Vi samarbeider både nasjonalt og internasjonalt med universiteter og høyskoler for å sikre ny viten som vi integrerer i våre opplæringsprogrammer. På vårt hundehotell kan folk etter avtale komme til omvisning for å se et av verdens flotteste hundehoteller, for ved selvsyn å se at vi oppfyller våre kjerneverdier:

Tillit – trivsel – trygghet – tradisjon.