fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

Ledig stilling veterinær

Standal Hunde- og Kattehotell / Standal Dyreklinikk styrker staben og søker veterinær for fast ansettelse 

 Standal Hunde- og Kattehotell ligger landlig til i Hakadal, en halvtimes kjøring fra Oslo. Vi er Norges ledende hotell for hund og katt med 90 års erfaring. Driften omfatter i dag foruten hotell for hund og katt, Standal Dyreklinikk, utstyrsforretning, rehabiliteringsavdeling/SPA, hundefrisør, samt treningstilbud innen atferd, lydighet med mer. For utfyllende informasjon se www.standal.no  

Vi søker en selvstendig og fleksibel veterinær som er framoverlent og initiativtagende. Hverdagen på Standal dyreklinikk består i hovedsak av poliklinisk arbeid, men vi har pasienter med behov for både tannbehandling og kirurgi. Interesse for dette er derfor ønskelig. Erfaring innen akuttkirurgi er også et stort pluss, da man aldri vet hva hverdagen bringer av kasus via hotellet. Da hotellbelegningen varierer med skole- og fellesferier, opplever man også høy- og lavsesong i klinikken. Dette innebærer at det periodevis er rolige dager, og periodevis mange baller i luften. Dette åpner for fleksibel arbeidstid for den rette kandidaten.  

Dyreklinikken er utstyrt med digitalrøntgen, ultralyd, tannunit, laboratorium med in-house hematologi og biokjemi, operasjonsrom med gassanestesi og oppstalling av pasienter. Vår assisterende daglige leder er erfaren dyrepleier og bistår som sparringspartner og handson i klinikken ved behov. 

  • Standal Dyreklinikk er under utvikling og du vil få muligheten til å bli med og forme arbeidsplassen din i stor grad. Vi kan tilby deg en utfordrende jobb, og med hunde- og kattehotellet som bakteppe er pasientgrunnlaget unikt og svært variert.  
  • Oppstart snarest.  
  • Stillingener 100% men kan diskuteres. 
  • Lønn etter avtale og kvalifikasjoner. 

For mer informasjon om stillingen kontakt Mia Marie Almvang 98665823 eller Jørn Standal 41564156.  

Søknad med CV og referanser sendes pr e-post til mia@standal.no  Søkere vurderes og tas inn til intervju fortløpende.