67 07 73 60 post@standal.no

Berørt av coronaviruset?


Berørt av coronaviruset? Vi hjelper deg.

Er du direkte eller indirekte rammet av coronaviruset og trenger hjelp til pass og stell av hunden eller katten din?

Har du karantene eller på andre måter har begrenset mulighet til å ta vare på kjæledyret ditt? Vi tar vare på både hunden og katten så lenge du har behov for vår hjelp!

Vi rykker ut på kort varsel og henter din beste venn. Hos oss får den førsteklasses omsorg og aktivitet i trygge omgivelser.

Standal Hunde- og Kattehotell er i dag Norges eldste og mest kjente hotell for hunder og katter, og det mest moderne i sitt slag. Det som skiller oss fra et ordinært hundepensjonat eller kennel, er i hovedsak vår kompetanse og våre ressurser. Vi har 20 fagpersoner i nøkkelstaben som sikrer personlig oppfølging og service, og en unik standard på interiør og uteområder. Hundepensjonatet har flotte og unike utearealer med i alt 13 luftegårder spredt over 35 mål. Hos oss har dyrene mer enn nok plass å boltre seg på!

 For deg som ønsker å lese mer om oss, så kan du klikke deg inn på fanen ”Om Standal ”. Vi har også en egen dyreklinikk og rehabiliteringssenter som sikrer høy faglig innsikt og er avgjørende viktig for både gjestenes og de ansattes trygghet og trivsel.

[su_button url=”https://standal.no/samleside-bestilling/” target=”blank” style=”soft” background=”#84a6cc” color=”#180202″ size=”7″ center=”yes” radius=”round”]Bestill opphold hos oss her[/su_button]
[su_button url=”https://standal.no/samleside-bestilling/” target=”blank” style=”soft” background=”#84a6cc” color=”#180202″ size=”7″ center=”yes” radius=”round”]Allerede kunde? Bestill her[/su_button]