fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

STANDAL SØKER AUTORISERT DYREPLEIER/ KENNELLEDER

Stillingen som dyrepleier og kennelleder på Standal passer for deg som er voksen, har stor kjærlighet for og god kunnskap om hund og katt, er ansvarsbevisst, har god helse, god ordenssans og trives med kundekommunikasjon og travle dager. Stillingen innebærer å assistere dyrlegen ved Standal Dyreklinikk noen dager i uken, og øvrige dager utøve rollen som kennelleder v/Standal Hunde- og Kattehotell. Tidligere yrkeserfaring som dyrepleier og generell kunnskap om hunders atferd og helse er vesentlig.

Du vil inngå i et lederteam med andre kennelledere, og jobbe på skift. Stillingen innebærer betydelig ansvar. Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig er et krav. Internkommunikasjonen foregår i stor grad på engelsk da våre medarbeidere er flerspråklige.

Arbeidsoppgavene dine som kennelleder vil bestå av kundeservice og resepsjonsarbeid som booking, besvare e-post og telefonhenvendelser, mottak og hjemsendelse av hotellgjester, fôring, stell og pleie av dyr, oppfølging av dyr og kolleger, renhold mm. Arbeidsoppgavene dine som dyrepleier består av anestesi og overvåking, sårstell/bandasjering, prøvetagning/laboratoriearbeid, tannrens/tannrøntgen, bestilling av utstyr og forbruksmateriell, og ellers bistå veterinæren under kliniske undersøkelser og konsultasjoner.

Det er viktig at du er fleksibel og innstilt på å være en del av et team som hjelper hverandre og bistår der det trengs. Felles fokus på tvers av stilling og funksjon er at gjestene våre skal ha et trygt og godt opphold der også individuelle ønsker og behov blir ivaretatt.Kompetanse og kvalitet er nøkkelord.

Vi holder åpent 365 dager i året og har det aller mest travelt i skoleferier når folk flest har fri. Dét betyr at du må være i en livssituasjon som tillater deg å jobbe i fellesferier, kvelder og helger da disse inngår i ordinær arbeidstid. Du vil ha påfølgende langhelg for å kompensere. 🐾 Stillingen er primært en fulltidsstilling, men deltid kan være aktuelt om ønskelig.

Standal Hunde- og Kattehotell ligger landlig til i Hakadal, en halvtimes kjøring fra Oslo. Vi er Norges ledende hotell for hund og katt med 90 års erfaring. Driften omfatter i dag foruten hotell for hund og katt, Standal hundefrisør, Standal Dyreklinikk, Hundebarnehage og utstyrsforretning.

Stillingen faller innunder sektoren Jordbruk.

Lønn etter avtale og kvalifikasjoner. Attraktive betingelser for rett kandidat.🐾

Tiltredelse snarest. Kontakt Jørn Standal på e-post jorn@standal.no, for å søke stillingen eller dersom du har spørsmål. Cv og referanser ønskes.