fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

Vår veterinær har har fullført videreutdanning i rehabilitering og fysioterapi av smådyr.

Vi kan med glede fortelle at vår veterinær, Hanne, har fullført og bestått eksamen i veterinærhøgskolens videreutdanning i rehabilitering og fysioterapi av smådyr. Hun har i tillegg til både skriftlig og muntlig eksamen også gjennomført praksisperiode ved ekstern rehabiliteringsklinikk. Hun har nå tittelen NMBU sertifisert terapeut i fysioterapi og rehabilitering av smådyr.

Betydningen av rehabilitering og fysiobehandling etter operasjoner, skader og nevrologiske lidelser har vist seg og ha en stor betydning for enderesultatet. Fysioterapibehandling utgjør også en stor forskjell for eldre hunder med atrose (slitasjegikt) og andre aldersrelaterte plager når det kommer til smertelindring, redusert medisinbruk og økt livskvalitet, samt forlenget livsforløp.

Vi på Standal er veldig opptatt av kvalitetssikring av kompetanse for å sikre alle våre kunder riktig og god behandling. I takt med økende interesse rundt dette fagområdet ser man at det kommer flere aktører inn på markedet og dessverre kan det være vanskelig å for eiere å kvalitetssikre behandling og behandler. Ved en slik sertifisering vil eiere være trygge på at terapeut har kunnskap og kompetanse som er kvalitetssikret fra høgskolenivå.

Vi kan ved vår rehabiliteringsavdeling blant annet tilby hydroterapi i form av vanntredemølle og svømmebasseng, ulike modaliteter til fysioterapi øvelser, massasje, laserbehandling med mere. Friske hunder vil også ha god nytte av behandling, i form av skadeforebygging, opptrening til konkurranse/jakt med mere. Flere av våre kunder ønsker også å benytte seg av tilbudet for å gi hundene en morsom og behagelig opplevelse.

Les mer om vår klinikk her. Ikke nøl med å ta kontakt om dere ønsker mer informasjon rundt denne typen behandling.