Kattehotell

Kattehotell

 

Om vårt kattehotell:

I 1994 bygget vi ferdig kattehotellet her på Standal. Siden den gang har vi renovert kattehotellet en rekke ganger, og det fremstår i dag som meget delikat, lyst og innbydende. Rommene er utstyrt med klatretrær, leker og utkikksplasser, og vi har et klimaanlegg som sikrer riktig temperatur og frisk luft året gjennom. Store, lyse og luftige lokaler med klatretrær og leker skaper god boltreplass.  Under teksten her finner du bilder slik at du kan selv kan sjekke fasilitetene.

Om oppholdet på vårt kattehotell:

Oppholdet for kattene legges opp i samråd med den enkelte katteeier. Vi tar ikke for hardt i om vi sier at vi har landets mest kresne og bevisste katteeiere som stamgjester. Alle katter følges opp individuelt med mat, medisiner og alle ønsker for øvrig. Mange lurer på om utekatter kan trives hos oss siden vi ikke har utendørs luftegårder, men etter 25 års erfaring kan vi garantere at dette ikke er et problem. Vi har mange utekatter hos oss, og de finner seg akkurat like godt til rette  på vårt kattehotell som alle andre. Har du aldri satt bort katten din før så har vi et godt råd:

Bestill en omvisning her på vårt kattehotell slik at du er 100% trygg og sammenlign gjerne med andre. OBS! Vi har ikke omvisninger i skoleferiene.

Vi har full forståelse for at det kan være ubehagelig å la det kjæreste du eier bli tatt hånd om av noen andre. På Standal Hunde- og kattehotell har vi dedikerte medarbeidere som gir kos og mye nærkontakt, noe som er viktig for at kattene skal trives på vårt kattehotell. 

Vårt kattehotell har i tillegg til våre flinke medarbeidere en egen dyreklinikk med dyktige veterinærer som kontrollerer at kattene har det optimalt hver dag. Trenger du vaksiner, operasjoner, veterinærdietter eller annen oppfølging kan du bestille det mens katten(e) er her hos oss.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Velkommen til Standal Hunde og -kattehotell for et hyggelig opphold!