fbpx
67 07 73 60 post@standal.no

Kattehotell

Kattehotell

I 1994 bygget vi ferdig kattehotellet her på Standal. Siden den gang har vi renovert kattehotellet en rekke ganger, og det fremstår i dag som meget delikat, lyst og innbydende. Rommene er utstyrt med klatretrær, leker og utkikksplasser, og vi har et klimaanlegg som sikrer riktig temperatur og frisk luft året gjennom. Store, lyse og luftige lokaler med klatretrær og leker skaper god boltreplass.  Under teksten finner du bilder slik at du kan selv kan se på fasilitetene.

Kattehotellet består av 3 separate avdelinger i 2 etasje i hovedbygningen, -vekk fra primærkennelen for hunder. Her er kattene skjermet fra støy og potensielt stress, da vi vet at katter er sensitive dyr som gjerne trenger ro og tid til å tilpasse seg utenfor hjemmet. 

Katteavdelingene er alle innredet med separate kattehybler med en egen opphevet hylle der kattene nyter å ligge litt høyt og kunne speide utover omgivelsene sine på hotellet. 

Hyblene på kattepensjonatet har ulik høyde fra gulvet, slik at vi kan hensynta alder eller andre fysiske begrensninger.

Fra hyblene sine, har kattene tilgang til arealer med større og mindre klatre- og klorestativ, tuneller, leker av alle slag, deriblant interaktive aktivitetsleker, slik at de både skal få fysisk og mental stimulans under oppholdet. Katter som lever sammen hjemme har tilgang til lekearealene samtidig, ellers rullerer tilgangen kattene imellom, slik at de ikke får anledning til å komme i konflikt med hverandre under oppholdet på vårt kattepensjonat,

Mange lurer på om utekatter kan trives hos oss siden vi ikke har utendørs luftegårder, men etter 25 års erfaring kan vi garantere at dette ikke er et problem. Vi har mange utekatter hos oss, og de finner seg akkurat like godt til rette på vårt kattehotell som alle andre.

Vi har erfarent autorisert dyrehelsepersonell med 2 veterinærer og dyrepleier i staben, så kronisk sykdom eller behov for medisinsk oppfølging er ingen hindring for å kunne bo trygt på vårt kattepensjonat.

Hankatter må være kastrert og alle katter må følge årlig vaksinasjonsprogram for opphold.  

Oppholdet for kattene legges opp i samråd med den enkelte katteeier. Vi tar ikke for hardt i om vi sier at vi har landets mest kresne og bevisste katteeiere som stamgjester. Alle katter følges opp individuelt med mat, medisiner og alle ønsker for øvrig.

Har du aldri satt bort katten din før så har vi et godt råd; Bestill en omvisning her på vårt kattehotell slik at du er 100% trygg og sammenlign gjerne med andre. OBS! Vi har ikke omvisninger i skoleferiene.